Inghetata de afine

de Sabina in Dulciuri, 29 Iul 2009 | 6523 vizualizari

 

Afine ....fructele mele preferate ...azi va prezint inghetata de afine

 

INGREDIENTE

  • 300 grame afine
  • 2 linguri smantana
  • 200 ml smantana dulce (Dorna)
  • 3 linguri miere
  • 1 plic zahar vanilinat
  • un praf de sare
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de afine:

Punem toate ingredientele intr-un recipient cu pereti inalti. Mixam totul bine. Punem compozitia intr-un vas de inox si introducem la congelator. Dupa aproximativ trei ore, scoatem vasul si mixam inghetata pentru a preintampina formarea cristatelor de gheata. Repetam aceasta etapa de 2-3 ori.
Servim cu fructe sau cu frisca. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sabina 1

05.08.2009, 19:41

cea albastra care este mai putin grasa

adry88 1

20.05.2011, 12:02

un deliciu

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:43

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Painici cu dulceata de visine